En riffels identitet kommer bedst til udtryk gennem dens brugere. Steel-Action har flere entusiastiske brugere, som alle har deres unikke oplevelser af og med riflen.

Steen Andersen,

som mange sikkert kender fra Jagtmagasinet på dk4, har i lang tid bekendt sig til rettrækkere. Han valgte i 2021 at skifte til Steel-Action – i kal. 8,5x63Reb.

”Det gjorde jeg for at vende tilbage til noget, jeg bedst kan beskrive som en autentisk riffel med et klassisk udseende, og en funktionalitet som sikrer mig lynhurtig repetering.
Jeg har antageligt skudt og jaget med de fleste moderne rettrækkere som er på markedet i dag, og jeg synes min nye Steel-Action er et dejligt, solidt og velfungerende bekendtskab,
som jeg er lykkelig for.”

Steen har anvendt riflen i udsendelser fra Sverige, Tyrkiet, Spanien og Polen.

 

Lasse Wagener,

indehaver af Jagt-jakt.dk i Greve, har anvendt Steel-Action i snart tre år.  Lasse jager med .300 Win og foretrækker versionen med robust kunststofskæfte.

Riflen har indtil videre været med på adskillige jagter i Danmark, Sverige, Ungarn og Tyrkiet.

“Jeg bruger den riffel til stort set det hele – forskellige jagtformer er kun et spørgsmål om, hvilket sigte jeg har på den. Præcisionen er fantastisk på pürsch og andstand. Repeteringshastigheden er en gave på drivjagterne.”