Traditionelt våbenhåndværk og den nyeste teknologi

Fokus på det væsentlige – men ikke desto mindre med et væld af funktioner.

Træ og stål, træ og stål … solide materialer i en konstruktion, som lever op til alle de krav en moderne jæger kan stille til sin riffel. Intuitiv og superenkel betjening gør riflen let at beherske og lægger og giver alle muligheder for, at få det bedste frem i skytten!

Steel-Action HS og Steel-Action HM er moderne rettrækkerrifler med ergonomisk og letgående håndspænding, integreret Picatinny-skinne, semiweight piber og dobbeltradede udskiftelige stålmagasiner. Alle låsedele er nitrocarburerede og dermed grundigt rustbeskyttede og ekstremt slidstærke.

Et solidt roterende bundstykkehoved med tre låseknaster sørger for selve låsningen. Alt efter kaliber tilbydes ø19 mm og 45-65 cm lange præcisionspiber fra Europas førende producenter. Med en totallængde på enten 101 eller 106 cm er standardriflerne handy på såvel anstandsjagt fra tårn eller pürsch.

Steel-Action riflen findes i to forskellige låselængder. HS (Hunting Short) er konstrueret til korte patroner såsom .308 Winchester, mens HM (Hunting Medium) håndterer længere standardkalibrer – såsom .30-06 – og desuden fire magnumkalibrer.

Alle låsedele er fremstillet i nitrocarbureret højstyrkestål. Dette gør konstruktionen såvel korrorionsresistent som slidstærk. Den integrerede Picatinny-skinne og det fast indskruede løb sikrer høj grad af præcision. Et gennemtænkt, enkelt og mekanisk letgående lukkesystem resulterer i lynhurtig repetering samtidigt med, at skytten ikke behøver at slippe sigtet på målet.